Præcis og professionel tapetsering

Garanti for tilfredshed

Opsætning af tapet kræver rolige hænder og et skarpt øjemål. Især når du skal sætte mønstrede tapeter op, er det vigtigt, at tapetet sidder snorlige. Herudover også at mønstret passer så præcist, at man ikke kan se, hvor den ene bane ender, og den anden begynder.

Tapetopsætning kan være rigtigt svært at gøre selv, så resultatet bliver godt, og er tapetet først sat op, er det svært at ændre. Hos Malermester Klaus Ege Hansen har vi de rolige hænder og det skarpe øjemål, og vi forlader dig ikke, før både du og vi er tilfredse. Du har altså garanti for, at du bliver glad for resultatet.

Vi dækker Vordingborg, Næstved, Møn, Mern og omegn.

Over 30 års erfaring med tapetsering

Tapetsering med et mønstret tapet kan virkelig forandre et rum, uanset om du vælger kun at tapetsere en enkelt væg eller dem alle. Men tapet er andet og mere end mønstre. Vi har mere end 30 års erfaring inden for:

  • ​Opsætning af miljø- og glasvæv
  • ​Tapetsering med filt og motiver
  • ​Tapetsering med mønstre

Hvis du har brug for hjælp til tapetsering eller bare har brug for et godt råd, kan du ringe eller skrive – så giver vi dig en god pris på et smukt resultat. Kontakt os allerede i dag.

​Har du brug for hjælp?

SEND FORESPØRGSEL

Er du i tvivl, eller har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring og kan helt sikkert hjælpe dig videre.

Du er altid velkommen til at ringe til mig eller udfylde formularen herunder, så skal jeg nok følge op på den og kontakte dig.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​ Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Malermester Klaus Ege Hansen

Kvædevej 9, 4735 Mern

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 28 68 52 93

E-mail: klausmaler@turbopost.dk

​CVR: 35096582

Vi er medlem af: