Faguddannet opsætning af filt

Garanti for et flot resultat

Der er flere grunde til at vælge at beklæde sine væg eller sit loft med filt. Væggene eller loftet får et flot, ensartet finish, og har du gipsvægge i ét lag, kan filten beskytte og holde sammen på væggen.

Men opsætning af filt er alt andet end nemt. Noget af det rigtigt svære er at få filten til at sidde pænt i rummets hjørner, men generelt skal du bare sætte rigtigt mange timer af, hvis du vil gøre det selv.

Hos Malermester Klaus Ege Hansen er vi faguddannede, har over 30 års erfaring og kan sørge for en flot, formfuldendt opsætning af filt. Vi garanterer, at du bliver tilfreds, og vi kører ikke, før du er det.

Vi kører ud i Næstved, Møn, Mern, Vordingborg og omegn, og vi har altid gode priser.

Vi tilbyder både opsætning af filt og glasvæv

Hvor opsætning af glasfilt – som filt også hedder – giver et blødt udseende, giver glasvæv et mere rustikt udtryk.

I glasvævet kan man se vævningen – deraf navnet – og fordelene ved opsætning af glasvæv er flere. Bor du i et gammelt hus med ujævne vægge, kan glasvæv skjule mange af ujævnhederne og hjælpe med at beskytte dine vægge. Glasvæv giver også et flot underlag for maling.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis vil have et godt tilbud på opsætning af filt eller bare har brug for vejledning. Vælger du at bruge vores ekspertise, sørger vi for at give dig et fejlfrit resultat til en god pris. Kontakt os allerede i dag.

​Har du brug for hjælp?

SEND FORESPØRGSEL

Er du i tvivl, eller har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring og kan helt sikkert hjælpe dig videre.

Du er altid velkommen til at ringe til mig eller udfylde formularen herunder, så skal jeg nok følge op på den og kontakte dig.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​ Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Malermester Klaus Ege Hansen

Kvædevej 9, 4735 Mern

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 28 68 52 93

E-mail: klausmaler@turbopost.dk

​CVR: 35096582

Vi er medlem af: