Maling af flyttelejlighed med kvalitet og effektivitet

Vi klarer flyttemaling for private og erhverv

Når du flytter fra din lejlighed, er det vigtigt, at den fremstår præsentabel for de nye beboere. I den forbindelse kan vi hos Malermester Klaus Ege Hansen hjælpe dig. Vi tilbyder nemlig professionel maling af flyttelejligheder med fokus på kvalitet og effektivitet. Vi sørger for, at alle overflader ser nymalede og indbydende ud, så boligen bliver gjort helt klar til nye lejere elle ejere.

Vi klarer opgaver med flyttemaling for både private og erhvervskunder. Det betyder, at vi både kan male for dig, der ønsker at sikre dit depositum med professionelt malerarbejde, og for dig, der driver en boligforening eller et udlejningsselskab, og derfor jævnligt har brug for maling af flyttelejligheder. Det gør vi i et stort område i Sydsjælland, herunder Mern, Vordingborg, Næstved og Møn.

Grundig og omhyggelig maling ved fraflytning

I vores malerfirma tilbyder vi en grundig og omhyggelig tilgang til maling af flyttelejlighed. Det betyder, at vi tager hånd om hele processen, og vores arbejde inkluderer blandt andet:

  • Grundig klargøring og afdækning for at beskytte eventuelle møbler og gulve
  • Reparation af huller og ujævnheder i væggene
  • Tapetsering eller opsætning af filt – efter behov
  • Maling af vægge, lofter, døre og karme
  • Brug af kvalitetsmaling, der sikrer et holdbart og flot resultat

Vi ved, at tid er et afgørende aspekt, når det handler om malerarbejde i forbindelse med flytninger. Derfor tilbyder vi fleksible tidsplaner og hurtig service, så du kan komme videre i din flytteproces uden forsinkelser.

Som medlem af Danske Malermestre er vores arbejde dækket af garantiordningen, der sikrer dig et professionelt udført stykke arbejde hver gang. Dette betyder, at skulle der opstå fejl eller mangler, vil de blive rettet uden ekstra omkostninger for dig.

Kontakt os og få et tilbud på maling af flyttelejlighed

Har du brug for hjælp til maling af flyttelejlighed? Så ring på 28 68 52 93 eller send en e-mail til klausmaler@turbopost.dk for at få et uforpligtende tilbud på opgaven.​

​Har du brug for hjælp?

SEND FORESPØRGSEL

Er du i tvivl, eller har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring og kan helt sikkert hjælpe dig videre.

Du er altid velkommen til at ringe til mig eller udfylde formularen herunder, så skal jeg nok følge op på den og kontakte dig.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​ Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Malermester Klaus Ege Hansen

Kvædevej 9, 4735 Mern

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 28 68 52 93

E-mail: klausmaler@turbopost.dk

​CVR: 35096582

Vi er medlem af: