Kyndig og kompetent maling af vægge

Farver forandrer og fryder

Der er ingen tvivl om, at veludført indendørs malerarbejde kan forvandle et hjem. Det gælder både afskallede paneler, lysning af lofter og selvfølgelig vægmaling. Maling af vægge med farver kan drastisk forandre det indtryk, man får, når man kommer ind i dit hjem, men en frisk omgang hvid maling frisker også gevaldigt op.

Hos Malermester Klaus Ege Hansen får du ikke kun en sikker hånd til maling af vægge - vi kan også rådgive dig om farvevalg – og så slipper du for både klargøring og oprydning. 

Vi fører pensel og rulle i Vordingborg, Møn, Næstved, Mern og opland, og vores priser er lige så gode som vores resultater.

Mere end bare maling af vægge

Alle, der har stået med malerpenslen i hånden, ved, at det involverer meget andet end rulle- og penselarbejde. Vi kan bl.a. tilbyde:

  • ​Maling af vægge, lofter, gulve, paneler og træværk
  • ​Fuldspartling af vægge
  • ​Klargøring af lejemål for udlejning

Skulle du have brug for hjælp udendørs, er vi naturligvis også klar til at rykke ud. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive – så giver vi dig et godt tilbud på veludført arbejde til en god pris. Vi kører først, når både du og vi er tilfredse - det er med garanti.

​Har du brug for hjælp?

SEND FORESPØRGSEL

Er du i tvivl, eller har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring og kan helt sikkert hjælpe dig videre.

Du er altid velkommen til at ringe til mig eller udfylde formularen herunder, så skal jeg nok følge op på den og kontakte dig.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​ Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Malermester Klaus Ege Hansen

Kvædevej 9, 4735 Mern

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 28 68 52 93

E-mail: klausmaler@turbopost.dk

​CVR: 35096582

Vi er medlem af: