Kvædevej 9, 4735 Mern
28 68 52 93
Malermester Klaus Ege Hansen
Seriøs maler med 30 års erfaring, der ofte løser opgaver i Præstø, Vordingborg, Næstved og omegn.
Indvendigt malerarbejde

Indvendigt malerarbejde kræver forberedelse og afdækning. Vi løser alt malerarbejde indendørs.

Udvendigt malerarbejde

Udendørs malerarbejde kræver den rette temperatur og der skal arbejdes med de rette materialer.

Tapetsering

Tapetsering kan både være glasvæv, miljøvæv, motiver og mønstre.

Lidt om hvad vi kan

VI MALER BÅDE UDE OG INDE MED 30 ÅRS ERFARING

Vi har 30 års erfaring med malerarbejde både ude og inde.

Uanset om der skal males vægge, lofter, lister, paneler eller andet træværk, foretages fuldspartling, tapetseres, sættes glas- eller miljøvæv op, så er vi friske på opgaven.

Udendørs klarer vi maling af vindskeder, udhæng, sokler og facader. Vi maler eller giver træbehandling til terasser, træhuse, vinduer og døre samt stakit.

Vi klargører lejligheder ved overdragelse af lejemål og vi servicerer både private, virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger.

Vi har adresse i Mern, men kører ofte til steder som Vordingborg, Præstø, Næstved og Møn.

Læs mere om vores ydelser

Hurtigt og godt arbejde hver gang

Som medlem af Danske Malermestre er du sikret garanti for det udførte arbejde.

Alle medlemmer af DANSKE MALERMESTRE er omfattet af DANSKE MALERMESTREs garantiordning, der har til formål at sikre kunderne et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde.

Lever malerarbejdet af en eller anden grund ikke op til dine forventninger, har du adgang til at indbringe sagen for DANSKE MALERMESTREs Garantiordning. Garantiordningen udnævner da en uvildig syns- og skønsmand, der vurderer arbejdet. Får du medhold i en klage, vil fejlene blive udbedret uden omkostninger for dig.

Ring
i dag
testimonial-team (Demo)
Britta og Tonni Larsen

Filt og maling af loft i stue – køkken 85m2 og maling af væge, flot arbejde, kom til tiden uden afbrydelser og var i godt humør

testimonial-team (Demo)
Sanne Pedersen

Vi fik malet både udhæng og havestakit af Klaus. Arbejdet blev udført til vores fulde tilfredsstillelse og vi kan kun varmt anbefale Klaus Ege Hansen. Dygtig, grundig og godt håndværk.

testimonial-team (Demo)
Laerke Jensen

Sokkel maling og kalkning. Klaus udførte malerarbejdet meget tilfredsstillende samt dækkede af og ryddede pænt op efter sig. Han er patentlig og reel og kom tilbage efter et par dage og tjekkede at alt så ud, som det skulle.

testimonial-team (Demo)
Bente Svendsen

Nyt køkken m.m. Jeg har fået nyt køkken m.m. og Klaus Ege Hansen har udført et flot stykke arbejde. Spartling af vægge i køkken, opsætning af glasvæv og filt på loft. Maling af loft, vægge, døre og træværk i køkken. Maling af entre: Vægge, loft, træværk og døre. Maling af altan: Loft og træværk. Klaus Ege Hansen er dygtig til sit håndværk. Han overholder aftaler, rydder op efter sig og altid i godt humør. Jeg kan varmt anbefale Klaus Ege Hansen.

testimonial-team (Demo)
Hans Henrik Sorgenfrey

Istandsættelse af stue. Vi fik istandsat en stue: lofter, vægge paneler, vinduer. Der blev sandspartlet og sat filt op. Arbejdet blev udført hurtigt og upåklageligt i enhver henseende. Vi var meget tilfredse med Klaus Ege Hansens arbejde og vil varmt anbefale ham til andre. Vi har selv en aftale med ham om at give tilbud på maling af vinduer udvendigt.

testimonial-team (Demo)
Renè Hansen

Tappesering. Har fået udført et virkelig stykke kvalitets arbejde. Som blev udført i god dialog og høflig tone af Klaus .
Kan stærkt anbefale ham til andre som vil have kvalitets arbejde og som ikke behøver at rydde op efter udført arbejde.

Referencer